Persoonlijk ontwikkeld met gebruikersgemak als uitgangspunt.

WordPress webshops

Maar dan van een ander level

HoogGebruikersgemak

Door het gebruik van WordPress is de website door iedereen gemakkelijk aan te sturen.

Conversiegerichte Checkout

Een checkout met als uitgangspunt: een zo hoog mogelijke orderwaarde per bestelling.

Hoogwaardige Snelheid

Een snelle WordPress site door middel van het slim bouwen en de geoptimaliseerde tools.

Overige diensten

Eenvoudigte wijzigen

Geen grote handelingen nodig om wijzigingen door te voeren zodat, jij snel kan inspelen op de markt.

Fijn he, als alles gewoon werkt?

Jouw producten online aanbieden? Dat is in de huidige tijd zeker geen slecht idee. Speel optimaal in op de wensen en behoeften van jouw klanten en zorg ervoor dat zij altijd bij je kunnen shoppen via jouw webshop van Crads.

Wij ontwikkelen unieke webshops met het bekende systeem WooCommerce dat werkt via WordPress. Samen met dit systeem zorgen wij ervoor dat de bediening aan de achterkant van jouw webshop een fluitje van een cent wordt. Binnen een paar klikken heb jij zo de bestellingen verstuurd. Handig toch?

Gebruiksvriendelijkheid en een hoge conversie zijn belangrijke aspecten die centraal staan bij het ontwikkelen van een webshop. Samen gaan we kijken hoe dit zo optimaal mogelijk kan worden ingezet, met als einddoel: online succes behalen.

Na de ontwikkeling van je webshop onderhouden en hosten wij hem ook graag! Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken en kan je je bezighouden met jouw business.

Dus! Genoeg over ons, ben jij er klaar voor om je webshop naar een hoger niveau te brengen? Contacteer ons dan!

Onze Werkwijze

Vaststellen klantbehoeften
In een persoonlijk gesprek achterhalen we wat jouw wensen en behoeftes zijn voor een (nieuwe) website.
Research
Nu gaan we echt van start. We beginnen met het onderzoeken van de markt en de eindgebruiker om zo een goede basis te hebben voor het webdesign.
Wire framing
De opbouw van jouw webdesign kan beginnen. Op basis van jouw wensen en de resultaten van het research bouwen we het skelet van jouw site: een wireframe.
Responsive webdesign
Nadat we het wire frame grondig hebben doornomen starten we aan het invullen van de frames tot het daadwerkelijke webdesign. Hier komt jouw design tot leven!
Feedback
De eerste versie van jouw nieuwe website is klaar. Jij geeft ons grondige feedback om het precies zo te maken zoals je wil.
Development
We beginnen met de bouw van de site. Het webdesign wordt ontwikkeld tot een functionele website waar jij niet meer op kan wachten!
Prototype
Je bent tevreden met je website. Tijd om hem te testen bij verschillende soorten gebruikers om meteen extra te optimaliseren.
Lancering
De website is op en top getest en is klaar om live te gaan! Yes, het moment waar je zo naar uit hebt gekeken!
Onderhoud, hosting en support
Jouw nieuwe website moet natuurlijk wel altijd goed werken. Daarom is het erg belangrijk om deze te laten onderhouden.

Benieuwd hoe we succes kunnen behalen met jouw webshop?

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil je ontdekken hoe jouw webshop ervoor staat, wat de sterke punten zijn en waar verbeteringen mogelijk zijn? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, leer ons kennen en ontvang direct relevante ontwikkelpunten die betrekking hebben op:

Design
Data
Techniek

Vindbaarheid

Volledige personalisatie met het gemak van WordPress.

Bij Crads houden we ervan om webshops precies te bouwen zoals ze samen met de klant zijn bedacht en bovendien gemakkelijk te beheren zijn voor onze klanten. Hierdoor zijn er geen hoge kosten voor wijzigingen, gaat jouw site jarenlang mee en kunnen we snel inspelen op kansen in de markt. Onze webshops zijn standaard voorzien van:

Super snelle
hosting

Gemakkelijk
CMS systeem

Uitblinkende
Uitstraling

Responsive
Op elk device

Veelgestelde vragen

Jazeker, Crads zit graag samen met jou aan de tekentafel om te bespreken hoe we jouw wensen kunnen laten uitkomen. Neem een kijkje bij onze werkwijze om te zien hoe wij naar het optimale resultaat werken.

De kosten voor een webshop variƫren afhankelijk van je doelstellingen, concurrentie en de omvang van je webshop. We bieden aangepaste prijsopgaven op basis van je specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de kosten voor jouw project te bespreken.

Kosten worden berekend op de op basis van grote van de webshop. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de kosten voor jouw webshop te bespreken.

Doormiddel van de juiste zoekwoorden te gebruiken en het optimaliseren van zoveel mogelijk SEO componenten, zorgen we ervoor dat jij beter vindbaar bent bij de doelgroep.

Projecten duren gemiddeld 1 tot 1,5 maand. Dit komt voornamelijk omdat we maatwerk leveren op basis van de wensen en behoefte van de klant.

Ja! We zijn ontzettend flexibel met wijzigingen op de website. Daarnaast kunnen we dit razendsnel doorvoeren waardoor dit tijd en geld scheelt voor beide partijen.

Jazeker, Crads gaat samen met jou aan de tekentafel zitten om te bekijken hoe we jou wens kunnen laten vervullen. Kijk naar onze werkwijze om te zien hoe we naar het perfecte eindresultaat werken. Ook kijken we erg veel naar de conversie verhogen. De juiste stappen in het afrekenproces is hier een belangrijk voorbeeld van.

Naast dat je een unieke website ontvangt zal je ook merken dat de conversie, bezoekers en autoriteit zal stijgen.

Ja, je krijgt bij de oplevering volledig toegang tot de Woocommerce backend zo kan je naast je producten ook de algemene instellingen wijzigen of categorieƫn toevoegen.

Ja dit kan gemakkelijk in de achterkant van de webshop. Bij de oplevering zal je van ons een kleine uitleg tour ontvangen waarin we je door alle functies heen lopen

Onze laatste projecten

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

250% ROI

Uit Google Ads campagnes

AJ-Sports

Webshop ontwikkeling + Online vindbaarheid

2

Functionaliteiten

Briljant in huis

Webshop ontwikkeling

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

250% ROI

Uit Google Ads campagnes

AJ-Sports

Webshop ontwikkeling + Online vindbaarheid

2

Functionaliteiten

Briljant in huis

Webshop ontwikkeling