Maak je website zichtbaar bij de doelgroep door middel van SEO en/of SEA.

Maak jouw website vindbaar

Door middel van SEO of SEA

SEO

Organische vindbaarheid

SEA

Geadverteerde vindbaarheid

Benieuwd hoe we de online vindbaarheid voor jouw website of webshop kunnen aanpakken?
Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!
Website laten maken Eindhoven

Vindbaar zijn bij jouw doelgroep?

Hoe zou het zijn als jouw website of webshop direct wordt weergegeven wanneer potentiële klanten zoeken naar jouw product of dienst? Ideaal, toch? Dit is te bereiken met effectieve SEO- en/of SEA-campagnes. Crads helpt je graag verder met het opzetten en onderhouden van deze effectieve campagnes en strategieën.

Om de betaalde SEA-campagnes zo effectief mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat eerst de SEO voor de website of webshop goed is ingesteld. In deze fase (SEO) bepalen we namelijk de koers voor jouw website. Hier optimaliseren we jouw website op de drie pijlers van SEO, namelijk: content, techniek en autoriteit. Bij content onderzoeken we op welke zoekwoorden jouw website vindbaar moet zijn en verwerken we deze door de gehele site. De techniek richt zich op factoren zoals snelheid, gebruiksvriendelijkheid en noodzakelijke koppelingen. Vervolgens bouwen we aan een relevant linkprofiel voor jouw website om autoriteit te genereren.

Wanneer de SEO is geoptimaliseerd, kunnen er effectieve SEA-campagnes worden opgezet. Hiermee geef je direct een boost aan je business en kun je meteen resultaten behalen op de gewenste zoekwoorden. Een groot voordeel van SEA ten opzichte van SEO is dat je met SEA een specifieke doelgroep kunt aanspreken. Zo worden jouw advertenties alleen weergegeven aan jouw ideale klantprofiel.

Een consistente online strategie is iets wat wij erg belangrijk vinden. Daarom onderhouden we jouw SEO-strategie en SEA-campagnes graag. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat of wil je weten hoe we SEO en/of SEA kunnen inzetten om online succes met jouw business te behalen? Neem dan contact met ons op!

Onze werkwijze voor online vindbaarheid

Formuleren Doelstellingen
Wat is jouw doel? Waar en waarom wil je vindbaar worden? Dit vormt de basis voor de campagnes.
Opstart campagnes
We starten de SEA campagnes op of maken een plan van aanpak voor de SEO gebaseerd op content, techniek en autoriteit.
Feedback
We bespreken de campagnes en/of het plan van aanpak om het aan te passen naar jouw wens voordat we live gaan.
Lancering
De campagnes zijn precies zoals je wilt en het is tijd om resultaat te gaan behalen! Bij SEO starten we met de uitvoer van het plan.
Monitoren
We monitoren de data en spelen hier op in om zo het best mogelijke uit jouw budget te behalen.

Benieuwd hoe we succes kunnen behalen met jouw website?

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil je ontdekken hoe jouw website ervoor staat, wat de sterke punten zijn en waar verbeteringen mogelijk zijn? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, leer ons kennen en ontvang direct relevante ontwikkelpunten die betrekking hebben op:

Design
Data
Techniek
Vindbaarheid

Veelgestelde vragen

Om bovenaan in Google te verschijnen, moet je investeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit omvat het verbeteren van de kwaliteit en relevantie van je website-inhoud, het optimaliseren van meta-informatie, het verkrijgen van hoogwaardige backlinks en het bieden van een sterke gebruikerservaring op je website. Wij van Crads kunnen je hierbij helpen door een op maat gemaakte SEO-strategie te ontwikkelen.

Het verkrijgen van meer organisch verkeer vereist een effectieve SEO-strategie en consistente inspanningen om je website te optimaliseren. We kunnen je helpen door zoekwoordonderzoek uit te voeren, inhoud te verbeteren, technische SEO-audits uit te voeren en andere bewezen methoden toe te passen om je organisch verkeer te verhogen.

Als je direct bovenaan in Google wilt verschijnen, kun je gebruikmaken van betaalde advertenties via Google Ads. Dit stelt je in staat om je advertenties direct bovenaan de zoekresultaten te plaatsen voor specifieke zoekwoorden. We kunnen een Google Ads-campagne voor je opzetten en beheren om snel zichtbaarheid te krijgen.

Om je website op lange termijn waardevoller te maken, moet je investeren in hoogwaardige inhoud, regelmatig updates uitvoeren, technische problemen aanpakken en blijven werken aan SEO. We kunnen een strategie ontwikkelen om de duurzame groei van je website te bevorderen en de gebruikerservaring te verbeteren.

De kosten voor online vindbaarheid variëren afhankelijk van je doelstellingen, concurrentie en de omvang van je website. We bieden aangepaste prijsopgaven op basis van je specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek om de kosten voor jouw project te bespreken.

Het begroten van een advertentiebudget hangt af van je doelen, marktonderzoek en concurrentie. Ons team zal een grondige analyse uitvoeren om een passend advertentiebudget voor je vast te stellen en ervoor te zorgen dat je het maximale uit je advertentie-uitgaven haalt.

Het tijdsbestek voor het zien van de eerste resultaten varieert afhankelijk van de strategie en de competitie in jouw branche. Over het algemeen kun je binnen enkele maanden verbeteringen in zichtbaarheid en verkeer verwachten, maar dit kan variëren.

We houden je betrokken bij elke stap van het proces. We plannen regelmatige besprekingen en rapporteren de voortgang van je project. Je hebt ook toegang tot ons live-time rapportage portaal en we staan altijd klaar om vragen te stellen en suggesties te doen. Samen werken we aan het behalen van jouw online marketingdoelen.

Onze laatste projecten

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid

250% ROI

Uit Google Ads campagnes

AJ-Sports

Webshop ontwikkeling + Online vindbaarheid

30+ Leads

Elke maand weer!

Apple Ambulance

Website ontwikkeling + Online vindbaarheid + Overige marketing

Uniek design

Voor online succes

De Middenweg

Website ontwikkeling + Overige marketing

200 Bezoekers

Per maand

CaaS Digital

Website ontwikkeling

30+ Leads

Elke maand weer!

Apple Ambulance

Website ontwikkeling + Online vindbaarheid + Overige marketing