Een unieke uitsraling van je online bedrijfsidentiteit volledig naar wens.

Online uitblinken

Zo doen wij dat voor jouw bedrijf

VolledigGepersonaliseerd

Een website die precies wordt uitgewerkt zoals jij het voor ogen hebt.

Gebaseerd op Klant behoeftes

De wensen en behoeftes van de eindgebruiker als basis voor een goed werkend, functioneel design.

UniekeVormgeving

Een creatieve vormgeving waardoor jouw website opvalt tussen de concurrentie.

Focus opconversies

Jou zoveel mogelijk in contact brengen met potentiële klanten door gerichte conversies.

Passie voor
web ontwikkeling

Het online presentatieplaatje van jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen? Wij helpen je graag verder. Webontwikkelaar Crads ontwikkelt volledig gepersonaliseerde websites op basis van de behoeftes van jouw klanten. Wat is het doel van je website? Wat moet het opleveren? Welk gevoel moet de website overbrengen naar de klanten? Dat zijn zaken die wij erg belangrijk vinden en uitgebreid met je bespreken voor de ontwikkeling van een website.

Wij bouwen onze websites met het gemakkelijke en gebruiksvriendelijke CMS WordPress en aanvullende tools zoals Elementor en Crocoblock. Dit zorg ervoor dat jouw website opvalt tussen de concurrentie! Het voordeel van deze tools voor jou: een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke website die er gelikt uitziet en wijzigingen gemakkelijk zijn door te voeren.

Na de ontwikkeling van je website onderhouden en hosten wij hem ook graag! Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken en kan je je bezighouden met jouw business.

Dus! genoeg over ons, ben jij er klaar voor om jouw website naar een hoger niveau te brengen? Contact ons dan!

Website laten maken Eindhoven

Onze Werkwijze

Vaststellen klantbehoeften
In een persoonlijk gesprek achterhalen we wat jouw wensen en behoeftes zijn voor een (nieuwe) website.
Research
Nu gaan we echt van start. We beginnen met het onderzoeken van de markt en de eindgebruiker om zo een goede basis te hebben voor het webdesign.
Wire framing
De opbouw van jouw webdesign kan beginnen. Op basis van jouw wensen en de resultaten van het research bouwen we het skelet van de site: een wireframe.
Responsive webdesign
Nadat we het wire frame grondig hebben doornomen starten we aan het invullen van de frames tot het daadwerkelijke webdesign. Hier komt jouw design tot leven!
Feedback
De eerste versie van jouw nieuwe website is klaar. Jij geeft ons grondige feedback om het precies zo te maken zoals je wil.
Development
We beginnen met de bouw van de site. Het webdesign wordt ontwikkeld tot een functionele website waar jij niet meer op kan wachten!
Prototype
Je bent tevreden met je website. Tijd om hem te testen bij verschillende soorten gebruikers om meteen extra te optimaliseren.
Lancering
De website is op en top getest en is klaar om live te gaan! Yes, het moment waar je zo naar uit hebt gekeken!
Onderhoud, hosting en support
Jouw nieuwe website moet natuurlijk wel altijd goed werken. Daarom is het erg belangrijk om deze te laten onderhouden.

Benieuwd hoe we succes kunnen behalen met jouw website?

Toe aan de volgende stap? Erachter komen hoe jouw website ervoor staat, wat de sterke punten zijn en waar verbeteringen kunnen worden aangebracht? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, leer ons kennen en krijg direct relevante ontwikkelpunten die betrekking hebben op:

Design
Data
Techniek

Vindbaarheid

Afspraak inplannen Crads

Volledige personalisatie met het gemak van WordPress.

Bij Crads houden we ervan om websites te bouwen. Precies zoals deze samen met de klant bedacht zijn en ook nog eens makkelijk te beheren voor onze klanten. Hierdoor zijn er geen hoge kosten voor wijzigingen, gaat jouw site jarenlang mee en kunnen we snel inspelen op kansen in de markt. Onze websites zijn standaard voorzien van:

Super snelle
hosting

Gemakkelijk
CMS systeem

Uitblinkende
Uitstraling

Responsive
Op elk device

Veelgestelde vragen

Jazeker, Crads zit graag samen met jou aan de tekentafel om te bespreken hoe we jouw wensen kunnen laten uitkomen. Neem een kijkje bij onze werkwijze om te zien hoe wij naar het optimale resultaat werken.

De kosten voor een website variëren afhankelijk van de aantal pagina’s, dynamische functies en nog meerdere componenten. We bieden aangepaste prijsopgaven op basis van je specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de kosten voor jouw project te bespreken.

Kosten worden berekend op de op basis van grote van de website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de kosten voor jouw website te bespreken.

Tijdens het realiseren van de website wordt er aandachtig nagedacht om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dit draagt bij aan het versterken van je google positie.

Projecten duren gemiddeld 1 tot 1,5 maand. Dit hangt af van de variatie in grootte van de projecten. Benieuwd naar de specifieke planning? Plan een vrijblijvend kennismakinggesprek in en we brengen dit in kaart.

We zijn ontzettend flexibel met wijzigingen op de website. Daarnaast kunnen we dit razendsnel doorvoeren waardoor dit tijd en geld scheelt voor beide partijen

Uiteraard! Bij elke start van het project starten we met een strategische kick-off meeting waarin we de koers van de komende 5 jaar samen bespreken.

Naast dat je een unieke website ontvangt zal je ook merken dat de conversie, bezoekers en autoriteit zal stijgen.

Onze laatste projecten

Uniek design

Voor online succes

De Middenweg

Website ontwikkeling + Overige marketing

200 Bezoekers

Per maand

CaaS Digital

Website ontwikkeling

30+ Leads

Elke maand weer!

Apple Ambulance

Website ontwikkeling + Online vindbaarheid + Overige marketing

Uniek design

Voor online succes

De Middenweg

Website ontwikkeling + Overige marketing

200 Bezoekers

Per maand

CaaS Digital

Website ontwikkeling

30+ Leads

Elke maand weer!

Apple Ambulance

Website ontwikkeling + Online vindbaarheid + Overige marketing

Laat jouw website analyseren!

Vraag direct en geheel vrijblijvend de website scan aan! De voordelen van de website scan van Crads?