Over ons

Onze passie in jouw opdracht.

Wij zijn 2 ambitieuze ondernemers die een passie hebben voor design, (online) Marketing en ondernemen. Naast het volgen van de HBO studie Commerciële Economie, zochten wij meer uitdaging in ons dagelijkse leven. Deze uitdaging hebben wij gevonden door van onze passie werk te maken. Hieruit is op 13 Januari 2021 Crads ontstaan.

Bij Crads helpen wij je graag verder met het ontwikkelen van websites, webshops, grafische designs en social media marketing. De behoeftes van de klant staan altijd centraal. Wij werken in samenwerking met jou toe naar deze behoeftes en passen onze werkwijze hier volledig op aan. Hierdoor is alles wat wij maken gepersonaliseerd, uniek en efficiënt. Fijn toch?

Onze afgeronde projecten.

0
Branding
books
0
Webshops
0
Websites
0
Zoekmachine optimalisaties

Maak kennis met ons team.

Rens Borgers

Webdesigner / Eigenaar

Ik zorg ervoor dat jouw website of webshop opvalt tussen de concurrentie. Door onze nauwe samenwerking weet ik jou wensen en behoeftes om te zetten in een uniek design. 

Rik Gevers

Webdeveloper / Eigenaar

Als webdeveloper zorg ik ervoor dat jouw unieke design realiteit wordt. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de nazorg van jouw zichtbaarheid op online gebied. 

Finn van Lier

Junior webdeveloper

Als junior webdeveloper hou ik me vooral bezig met de implementatie van jouw website, zodat de ontworpen concepten realiteit worden.

Onze 4 merk waardes waardoor elk project een succes wordt.

Wij zijn innovatief

Bij Crads zijn we voortdurend bezig met het vernieuwen en optimaliseren van onze tools, werkzaamheden en processen.

Wij zijn flexibel

We kunnen snel met jouw wensen meedraaien. Door onze “kleinere” onderneming is er veel persoonlijk contact met de klant.

Wij zijn creatief

Door onze grote creativiteit weten we jouw onderneming te onderscheiden van de rest. We maken jouw bedrijf uniek.

Wij zijn betrouwbaar

Vertrouwen in elkaar vinden wij erg belangrijk. Wij zijn er van overtuigd dat dit de samenwerking gemakkelijker maakt en het eindresultaat verbeterd.

Onze tevreden klanten

new-google-icon
"Erg blij met mijn website, gemaakt door Crads. Ik heb vooral veel contact gehad met Rik. Geen moeite was teveel. Hij heeft mijn wensen prima omgezet in een hele vernieuwde website. Ik heb alle vertrouwen in Crads. Hierbij nogmaals hartelijk dank!"
Corina Ghijsen
Eigenares Cosy Cakes
new-google-icon
"Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website en webshop wat dit bedrijf heeft gemaakt, echt top !"
Willeke Hendriks
Eigenares Salon Willeke
new-google-icon
"Rens en Rik hebben mijn website vernieuwd en ik ben erg tevreden. Het is een jong, maar professioneel bedrijf met goede ideeën. Ik kan Crads zeker aanbevelen."
Werner Driessens
Eigenaar W3 Best
new-google-icon
"Een zeeeer tevreden klant, 100 punten naar jullie! Luisteren goed naar wat je wilt, voegen mooie details toe waar je zelf niet aan had gedacht en leveren alles op tijd. Simpelweg top!"
Willem van den Oord
Eigenaar Maicura
new-google-icon
"Top service, een fijne en proffesionele werkwijze en altijd snelle hulp! Daarnaast maken ze een mooie en gelikte website. Wij zouden Crads zeker aanraden!"
Marijn van der Heijden
Eigenaar Hypedpair
new-google-icon
"Ik beveel crads zeker aan. De communicatie was zeer goed. Ze maken de website zoals je in gedachten hebt en komen met voorstellen hoe het anders zou kunnen. Door dit laatste is mijn website super toegankelijk en mooi geworden met extra dingetjes. Ik ben zeer tevreden en ben trots om mijn website: www.jouwfestivalvervoer.nl te laten zien. Simpelweg een aanrader!"
Tom Vroomen
Eigenaar Jouw Festival Vervoer
new-google-icon
"Hard werkende mannen die voor mij een prachtige site hebben gemaakt! Erg blij mee. Ik heb vooral contact gehad met Rens, Rens heeft goed geluisterd naar mijn wensen, fijne open communicatie en kennis van zaken. Ik zou Crads iedereen aanraden!"
Ellen van Duppen
Eigenares Briljantinhuis

Benieuwd wat wij
voor je kunnen betekenen?

Neem

met ons op.