Kom er achter waarvoor wij het doen en leer ons kennen.

Dat is Crads

Hoi! Leuk om kennis te maken. Wij zijn Rik Gevers en Rens Borgers. Van jongs af aan delen wij 2 passies: ondernemen en het behalen van succes. Dit is dan ook waarom R & R (Rik en Rens) als dreamteam bekend staat bij onze klanten, medestudenten en vrienden!

In 2021 waren we het eens dat uit dit dreamteam meer te behalen was en zijn wij als mede studenten en goede vrienden het online marketing bureau gestart Crads: Creating & advertising.

Onze expertise ligt in het ontwikkelen van opvallende en conversiegerichte websites/webshops en we zorgen ervoor dat deze vindbaar wordt gemaakt bij de doelgroep

Met Crads nemen we graag al het werk uit je handen. Wij staan voor het volledig ontzorgen van de diensten zodat jij je bezig kan houden met het voeren van je business. We bouwen graag aan langdurige relaties en houden van korte en directe communicatie zodat we snel kunnen schakelen in de markt. Crads staat voor het leveren van 100% maatwerk en we werken met de beste tools. Alleen zo kunnen we jouw business laten opvallen tussen de concurrentie.

Ben jij klaar om samen online succes te behalen? Laten we snel uitzoeken hoe we dat voor jouw business kunnen doen, contact ons.

Onze afgeronde
projecten

0
Websites
0
Webshops
0
Online
strategieën

Maak kennis met ons

Rens

Rens Borgers

Web designer - Online marketeer

Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw website of webshop opvalt tussen de concurrentie en ontwikkel ik de beste strategieën voor een optimale online zichtbaarheid.

Rik Gevers

Web developer - Online marketeer

Als webdeveloper zorg ik ervoor dat jouw unieke design realiteit wordt. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de technische kant en de nazorg van jouw online zichtbaarheid.

Dit zeggen onze klanten

Deskundig, fijne communicatie en erg blij met het eindresultaat!

Linda Dietvorst

Eigenaar Focus Bewust

5/5

“Ik beveel crads zeker aan. De communicatie was zeer goed. Ze maken de website zoals je in gedachten hebt en komen met voorstellen hoe het anders zou kunnen. Door dit laatste is mijn website super toegankelijk en mooi geworden met extra dingetjes. Ik ben zeer tevreden en ben trots om mijn website: www.jouwfestivalvervoer.nl te laten zien. Simpelweg een aanrader!”

Tom Vroomen

Eigenaar Jouw Festival Vervoer

5/5

Crads heeft uitstekend werk geleverd, ze nemen de tijd voor het maken van een perfecte website. Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. De communicatie met Crads verliep ook voorspoedig en snel. Hard werkende jongens die een prachtige website voor ons in elkaar hebben gezet.

Meike van Sprang

Eigenaar Zofia Rose

5/5

Crads heeft uitstekend werk geleverd bij het maken van zowel onze website als ons logo. We zijn enorm blij met het eindresultaat.

Siham Bouhezzo

Eigenaar De Middenweg

5/5

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website en webshop wat dit bedrijf heeft gemaakt, echt top !

Willeke Hendriks

Eigenaar Salon Willeke

5/5

Een zeeeer tevreden klant, 100 punten naar jullie! Luisteren goed naar wat je wilt, voegen mooie details toe waar je zelf niet aan had gedacht en leveren alles op tijd. Simpelweg top!

Willem van den Oord

Eigenaar Maicura

5/5

De mannen van Crads hebben een mooie site voor ons bedrijf CaaS Digital opgeleverd. Vooral de communicatie en korte lijntjes waren fijn tijdens het ontwikkelproces!

Dennis de Laat

Mede-eigenaar CaaS Digital

5/5

Top service, een fijne en proffesionele werkwijze en altijd snelle hulp! Daarnaast maken ze een mooie en gelikte website. Wij zouden Crads zeker aanraden!

Hypedpair

Eigenaar

5/5

Rens en Rik hebben mijn website vernieuwd en ik ben erg tevreden.
Het is een jong, maar professioneel bedrijf met goede ideeën.
Ik kan Crads zeker aanbevelen.

Werner Driessens

Eigenaar w3 best

5/5

Hard werkende mannen die voor mij een prachtige site hebben gemaakt! Erg blij mee. Ik heb vooral contact gehad met Rens, Rens heeft goed geluisterd naar mijn wensen, fijne open communicatie en kennis van zaken. Ik zou Crads iedereen aanraden!

Briljant in huis

Eigenaar

5/5

Onze laatste projecten

Unieke

bedrijfsidentiteit

Focus Bewust

Website ontwikkeling + Overige marketing

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid

Unieke

bedrijfsidentiteit

Focus Bewust

Website ontwikkeling + Overige marketing

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid