Focus Bewust

Deskundig, fijne communicatie en erg blij met het eindresultaat!

Jouw Festival Vervoer

"Ik beveel crads zeker aan. De communicatie was zeer goed. Ze maken de website zoals je in gedachten hebt en komen met voorstellen hoe het anders zou kunnen. Door dit laatste is mijn website super toegankelijk en mooi geworden met extra dingetjes. Ik ben zeer tevreden en ben trots om...

Zofia Rose

Crads heeft uitstekend werk geleverd, ze nemen de tijd voor het maken van een perfecte website. Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. De communicatie met Crads verliep ook voorspoedig en snel. Hard werkende jongens die een prachtige website voor ons in elkaar hebben gezet.

De middenweg

Crads heeft uitstekend werk geleverd bij het maken van zowel onze website als ons logo. We zijn enorm blij met het eindresultaat.

Salon Willeke

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website en webshop wat dit bedrijf heeft gemaakt, echt top !

Maicura

Een zeeeer tevreden klant, 100 punten naar jullie! Luisteren goed naar wat je wilt, voegen mooie details toe waar je zelf niet aan had gedacht en leveren alles op tijd. Simpelweg top!

CaaS Digital

De mannen van Crads hebben een mooie site voor ons bedrijf CaaS Digital opgeleverd. Vooral de communicatie en korte lijntjes waren fijn tijdens het ontwikkelproces!

Hypedpair

Top service, een fijne en proffesionele werkwijze en altijd snelle hulp! Daarnaast maken ze een mooie en gelikte website. Wij zouden Crads zeker aanraden!

W3 Best

Rens en Rik hebben mijn website vernieuwd en ik ben erg tevreden.Het is een jong, maar professioneel bedrijf met goede ideeën.Ik kan Crads zeker aanbevelen.

Briljant in huis

Hard werkende mannen die voor mij een prachtige site hebben gemaakt! Erg blij mee. Ik heb vooral contact gehad met Rens, Rens heeft goed geluisterd naar mijn wensen, fijne open communicatie en kennis van zaken. Ik zou Crads iedereen aanraden!