Whitesmile

Website

Vertrouwen, kundigheid en  wederzijds respect staan centraal

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde. Met als tandheelkundige specialist Robert Strijkert zorgt Whitesmile voor jouw “Whitesmile”. Het ervaren team ziet elk mens als een uniek persoon dat zijn of haar eigen persoonlijke zorg nodig heeft. Dit maakt Whitesmile bijzonder in zijn vak naast de concurrenten.

 

De website is gemaakt om de bezoeker voorgaande informatie te bieden voordat diegene zich wil aanmelden als patiënt. Het aanmeldingsformulier beschikt hierbij over vier uitgebreide stappen om de nieuwe patiënt zo goed en soepel mogelijk te verwelkomen. In de toekomst wil Whitesmile graag een interactieve website beheren. Dit kunnen ze zelf gemakkelijk aanpassen in de backhand. Zo kunnen ze zelf nieuwtjes plaatsen of een nieuwe collega verwelkomen op hun site.

 

De belangrijkste wens van Whitesmile was dat alle informatie zowel in het Nederlands als in het Engels goed vindbaar was. Deze vindbaarheid zou dan ondersteund moeten worden met het nieuwe design dat een kleine safari gevoel gaf.

Wat is uniek aan  de website?

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de wensen en behoeftes van Robert.

Zelf aanpasbaar

De pagina’s nieuwtjes en ons team zijn zelf aanpasbaar door de beheerder

2 talige website

De website bevat een Engels en Nederlands vertaling.

Aanmeldingsformulier

Het aanmeldingsformulier is erg uitgebreid en bestaat uit 4 stappen.

Bekijk onze andere projecten

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

 

 

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde.