Salon willeke

Webshop, Online Marketing

Optimaal verzorgd Voor mannen en vrouwen

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop die verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en tevens ook producten verkoopt. Salonwilleke was op zoek naar iemand die een webshop voor haar kon ontwikkelen en haar website vernieuwen. Dat is waar het mee begon. Uiteindelijk hebben wij voor Willeke de gehele brandig van de salon aangepakt.

We hebben een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld die het bedrijfsimago van SalonWilleke goed uitstraalt. Bij deze huisstijl hebben we een bijpassend logo gemaakt waarbij in een oogopslag het bedrijfsimago wordt verbeeld en er duidelijk wordt gemaakt wat voor bedrijf SalonWilleke is. De visite en afspraken kaartjes konden ook wel een vernieuwing gebruiken dus deze hebben wij gemoderniseerd in de nieuwe huisstijl van SalonWilleke. Ook zijn wij tot heden bezig met het verbeteren van de marketingactiviteiten van Salonwilleke. Het gehele totaalplaatje is dus door Crads uitgevoerd!

Wat is uniek aan  de webshop?

Afsprakensysteem

Een volledig dynamisch systeem dat automatisch gekoppeld is met de agenda van SalonWilleke.

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de wensen en behoeftes van Willeke.

Combinatie website webshop

De website van de salon gecombineerd met een webshop om de producten te verkopen.

Eenvoudig systeem

Een eenvoudige back hand van de webshop dat er voor zorgt dat binnen een paar klikken de bestellingen verzonden kunnen worden.

Bekijk onze andere projecten

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.