Salon willeke

Webshop, Online Marketing

Optimaal verzorgd Voor mannen en vrouwen

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop die verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en tevens ook producten verkoopt. Salonwilleke was op zoek naar iemand die een webshop voor haar kon ontwikkelen en haar website vernieuwen. Dat is waar het mee begon. Uiteindelijk hebben wij voor Willeke de gehele brandig van de salon aangepakt.

We hebben een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld die het bedrijfsimago van SalonWilleke goed uitstraalt. Bij deze huisstijl hebben we een bijpassend logo gemaakt waarbij in een oogopslag het bedrijfsimago wordt verbeeld en er duidelijk wordt gemaakt wat voor bedrijf SalonWilleke is. De visite en afspraken kaartjes konden ook wel een vernieuwing gebruiken dus deze hebben wij gemoderniseerd in de nieuwe huisstijl van SalonWilleke. Ook zijn wij tot heden bezig met het verbeteren van de marketingactiviteiten van Salonwilleke. Het gehele totaalplaatje is dus door Crads uitgevoerd!

Wat is uniek aan  de webshop?

Afsprakensysteem

Een volledig dynamisch systeem dat automatisch gekoppeld is met de agenda van SalonWilleke.

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de wensen en behoeftes van Willeke.

Combinatie website webshop

De website van de salon gecombineerd met een webshop om de producten te verkopen.

Eenvoudig systeem

Een eenvoudige back hand van de webshop dat er voor zorgt dat binnen een paar klikken de bestellingen verzonden kunnen worden.

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.