Partizanen Hoogeloon

Website

Partizanen Hoogeloon

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen. Hieruit is de samenwerking tussen de familie en Crads ontstaan voor het ontwikkelen van een website. 

De familie van Gerrit Beex had alle orginelen bestanden en documenten goed bewaard en op een gestructureerde manier gedigitaliseerd zodat het geplaatst kan worden op een Website. Crads heeft vervolgens deze website vormgegeven en ingedeeld op basis van de behoefte van de familie van de heer Beex. 

Wat is uniek aan  de website?

Reacties

Op de website is er een mogelijkheid tot het plaatsen van reacties

Digitalisering

Een unieke website waarbij een oud archief volledig is gedigitaliseerd

Uniek design

Een volledig gepersonaliseerd design gebaseerd op de behoefte van de klant

Gemak

Handige PDF’s om overzichtelijk alle ouden formulieren door te kunnen nemen

Bekijk onze andere projecten

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.