Partizanen Hoogeloon

Website

Partizanen Hoogeloon

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen. Hieruit is de samenwerking tussen de familie en Crads ontstaan voor het ontwikkelen van een website. 

De familie van Gerrit Beex had alle orginelen bestanden en documenten goed bewaard en op een gestructureerde manier gedigitaliseerd zodat het geplaatst kan worden op een Website. Crads heeft vervolgens deze website vormgegeven en ingedeeld op basis van de behoefte van de familie van de heer Beex. 

Wat is uniek aan  de website?

Reacties

Op de website is er een mogelijkheid tot het plaatsen van reacties

Digitalisering

Een unieke website waarbij een oud archief volledig is gedigitaliseerd

Uniek design

Een volledig gepersonaliseerd design gebaseerd op de behoefte van de klant

Gemak

Handige PDF’s om overzichtelijk alle ouden formulieren door te kunnen nemen

Bekijk onze andere projecten

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

 

 

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde.