Nes aan de Amstel

Website

Nes aan de Amstel gemeente Amstelveen

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst. Door de nauwe samenwerking met Nes aan de Amstel is er een platform ontwikkeld dat perfect op hun behoeftes aansluit. Dit is wat ze vonden van de samenwerking: 

De Dorpsraad Nes aan de Amstel is zeer tevreden over hoe Crads de bouw van ons nieuwe Digitale Participatie Platform gerealiseerd heeft. We hadden een site maar dat was niet meer dan een elektronisch uithangbord. Nu hebben we een Platform, inclusief Enquête tool, zelf toegang tot het cms en de mogelijkheid van E-Nieuwsbrieven. Crads heeft het zeer pragmatisch aangepakt, goed geluisterd naar onze wensen en financiële mogelijkheden. Dat in combinatie met hun ervaring en enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat het een succesvol project is geworden. Crads heeft voor ons een dashboard gemaakt waarmee we het Platform zelf kunnen monitoren zodat we goed zicht op wat er gebeurt op het Platform. Na de oplevering hebben we dan ook besloten om de samenwerking voort zetten. Zou ik het in sterren uit moeten drukken, dan zouden dat er zeker 5 zijn. Walter Boer, Dorpsraad Nes aan de Amstel.

Zoals hierboven te lezen is heeft Crads veel verschillende dingen ontwikkeld voor Nes aan de Amstel namelijk: Een unieke website, een gemakkelijk dashboard en het management voor het versturen en aanmelden van een nieuwsbrief en enquête. Als Crads zijnde blikken wij erg positief terug naar de ontwikkeling van het unieke project en de samenwerking tussen beide partijen. Gelukkig is deze samenwerking dan ook nog niet voorbij. Crads onderhoudt de website van Nes aan de Amstel en de hier bijkomende nieuwsbrieven en enquêtes. 

Wat is uniek aan  het Digital Participatie Platform?

Uniek platform

Een uniek platform waar veel interactie in te vinden is voor de bezoeker.

E-mail en enquête

De mogelijkheid om gemelijk een nieuwsbrief of enquête te versturen.

Dashboard

Een gemakkelijk dashboard waar alle tools op 1 plek samen komen.

Onafhakelijke plaatsing

De website is zo opgebouwd dat Nes aan de Amstel zelf berichten kunnen plaatsen.

Bekijk onze andere projecten

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.