Jouw Festival Vervoer

Website, Grafisch design

Zorgeloos naar jouw favoriete festival

Jouw Festival Vervoer (JFV) is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

JFV en Crads hebben samen de gehele bedrijfsidentiteit van het bedrijf ontworpen. Er is een complete website ontwikkelt die gekoppeld is aan het ordersysteem voor tickets, een uniek logo die de identiteit van het bedrijf in een oogopslag uitstraalt. En een compleet brand identity book waar het gehele merk JFV duidelijk wordt gemaakt betreft de kleuren lettertypes en stijlen van het bedrijf.

Wat is uniek aan  de website?

Volledig nieuwe brand identiteit

Crads heeft de gehele bedrijfsidentiteit van het bedrijf JFV ontwikkeld.

Dynamisch dashboard

Een flexibele website waarbij JFV via de backhand zelf de complete controle over de site heeft.

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de behoeftes van JFV.

Aanmeldingsformulier

Stapsgewijs een busreis organiseren met duidelijkheid voor de klant en JFV via geautomatiseerde mails.

Bekijk onze andere projecten

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.