Hypedpair

Webshop

100% authentic  & new sneakers

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Crads heeft voor Hypedpair de complete webshop ontwikkeld. Hypedpair heeft het design zelf aangeleverd. Vervolgens is er van het aangeleverde design de webshop ontwikkeld.

Wat is uniek aan  de webshop?

Chatfuncite

Unieke chat functie om klanten direct verder te helpen.

Responsive op elke device

De webshop is responsive voor zowel mobiel, desktop en tablet.

Webshop gekoppelt met Facebook shopping

Alle producten van Hypedpair zijn gekoppeld van Facebook shopping.

Combinatie Design en developing

Het design is aangeleverd door Hypedpair en Crads heeft de webshop ontwikkelt.

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.