Hypedpair

Webshop

100% authentic  & new sneakers

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Crads heeft voor Hypedpair de complete webshop ontwikkeld. Hypedpair heeft het design zelf aangeleverd. Vervolgens is er van het aangeleverde design de webshop ontwikkeld.

Wat is uniek aan  de webshop?

Chatfuncite

Unieke chat functie om klanten direct verder te helpen.

Responsive op elke device

De webshop is responsive voor zowel mobiel, desktop en tablet.

Webshop gekoppelt met Facebook shopping

Alle producten van Hypedpair zijn gekoppeld van Facebook shopping.

Combinatie Design en developing

Het design is aangeleverd door Hypedpair en Crads heeft de webshop ontwikkelt.

Bekijk onze andere projecten

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

 

 

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde.