Eetcafé De fiets Zoutelande

Website

Eetcafe de fiets zoutelande

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

In het resultaat is te zien dat er goed naar de wens van eetcafé De Fiets is gekeken. De website is samen met de eigenaar volledig op maat gemaakt. Dit is gedaan op basis van de behoeftes van eetcafé De Fiets en de online marketing/design vaardigheden van Crads. Er wordt zeker aangeraden om eens een kijkje te nemen op de website.

Wat is uniek aan defietszoutelande?

Boeking systeem

Een eenvoudig boeking systeem om snel een reservering te kunnen plaatsen in het restaurant.

Plaatsing vacatures

Dynamische ontwikkelde secties die ervoor zorgen dat er gemakkelijk vacatures kunnen worden geplaatst

Gepersonaliseerd design

Een volledig uniek design gebaseerd op de behoeftes van eetcafé de fiets!

Kort maar krachtig!

Een korte maar duidelijke website die een goed beeld geeft over eetcafe de fiets

Bekijk onze andere projecten

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.