Cosy Cakes

Website

Hét adres voor de lekkerste  en mooiste taarten.

Cosycakes is een bedrijf in regio Veldhoven dat gespecialiseerd is in het maken van taarten voor allerlei gelegenheden. Verjaardagen, bruiloften, jubilea, alles kan en de mogelijkheden bij cosycakes zijn divers! Cosycakes mag zichzelf de titel geven als eerste klant van Crads. Wij danken cosycakes voor het vertrouwen in Crads.

Wat is uniek aan de website?

Crads 1e klant voor webdesign

Cosycakes draagt de titel van aller eerste webdesign klant van Crads!

Workshops agenda

Op de website van cosycakes is er de mogelijkheid om eenvoudig workshops in te plannen.

Volledig gepersonaliseerd design

De website van cosycakes is volledig uniek en ontworpen op basis van het kleurrijke en sierlijke imago.

Bestelsysteem

Voor de klant is er de mogelijkheid om een eigen taart samen te stellen en te bestellen.

Bekijk onze andere projecten

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.