Cosy Cakes

Website

Hét adres voor de lekkerste  en mooiste taarten.

Cosycakes is een bedrijf in regio Veldhoven dat gespecialiseerd is in het maken van taarten voor allerlei gelegenheden. Verjaardagen, bruiloften, jubilea, alles kan en de mogelijkheden bij cosycakes zijn divers! Cosycakes mag zichzelf de titel geven als eerste klant van Crads. Wij danken cosycakes voor het vertrouwen in Crads.

Wat is uniek aan de website?

Crads 1e klant voor webdesign

Cosycakes draagt de titel van aller eerste webdesign klant van Crads!

Workshops agenda

Op de website van cosycakes is er de mogelijkheid om eenvoudig workshops in te plannen.

Volledig gepersonaliseerd design

De website van cosycakes is volledig uniek en ontworpen op basis van het kleurrijke en sierlijke imago.

Bestelsysteem

Voor de klant is er de mogelijkheid om een eigen taart samen te stellen en te bestellen.

Bekijk onze andere projecten

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.