Whitesmile

Een duidelijke website met maandelijkse conversies

Website ontwikkeling Whitesmile

Website ontwikkeling

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

klantvraag

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde. Met als tandheelkundige specialist Robert Strijkert zorgt Whitesmile voor jouw “Whitesmile”. Het ervaren team ziet elk mens als een uniek persoon dat zijn of haar eigen persoonlijke zorg nodig heeft. Dit maakt Whitesmile bijzonder in zijn vak naast de concurrenten.

Oplossing

De website is gemaakt om de bezoeker voorgaande informatie te bieden voordat diegene zich wil aanmelden als patiënt. Het aanmeldingsformulier beschikt hierbij over vier uitgebreide stappen om de nieuwe patiënt zo goed en soepel mogelijk te verwelkomen. In de toekomst wil Whitesmile graag een interactieve website beheren. Dit kunnen ze zelf gemakkelijk aanpassen in de backhand. Zo kunnen ze zelf nieuwtjes plaatsen of een nieuwe collega verwelkomen op hun site.

Online campagnes met resultaat

Online campagnes met resultaat

Buiten de ontwikkeling van de website voor Whitesmile is Crads voortdurend bezig met het laten groeien van de tandartspraktijk door het generen van online leads. Hoe wordt dit gedaan? Er is een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd in de tandarts branche om zo achter de meest relevante zoekwoorden te komen waar Whitesmile op wil scoren. Vervolgens is hiermee de volledige SEO ingesteld op basis van de 3 pijlers content, techniek en autoriteit. Dit zorgt voor een optimale indexering door Google en resulteert in meer organisch verkeer naar de website. Om op lange termijn een stijging te generen in het organische verkeer wordt de SEO ook maandelijks onderhouden door Crads. Elke maand wordt er nieuwe content gegenereerd, optimalisaties doorgevoerd en geïnvesteerd in linkbuilding. Na de inrichting van de SEO zijn er SEA campagnes opgezet. Dit om per direct nieuwe patiënt inschrijvingen te generen voor de groei van Whitesmile. Deze campagnes zijn tweetalig opgezet (NL en ENG) en halen gemiddeld 15-20 nieuwe inschrijvingen per maand binnen. Cijfers waar Crads en Whitesmile erg over zijn te spreken! Benieuwd hoe SEO en SEA voor jouw webshop of website kan worden ingezet? Lees er meer over op onze pagina over online vindbaarheid of kom direct met ons in contact.

Het resultaat

Waar wij het voor doen!

15 aanmeldingen

Elke maand weer

WOW!

Een unieke en opvallende website

2 Talen

Voor elke bezoeker

Website laten maken voor whitesmile

Onze laatste projecten

Unieke

bedrijfsidentiteit

Focus Bewust

Website ontwikkeling + Overige marketing

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid

Unieke

bedrijfsidentiteit

Focus Bewust

Website ontwikkeling + Overige marketing

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid