De essentie van goed website onderhoud

Webshop ontwikkeling

website en webshop

Wil jij het beste resultaat behalen uit jouw website en je online aanwezigheid verbeteren? Zorg er dan voor dat je het onderhoud en de hosting van je website serieus neemt, dit is namelijk essentieel voor het behalen van online succes met jouw website of webshop. Lees in deze blog waarom het maandelijks onderhouden van je website zo essentieel is en krijg relevante tips over het onderhouden van jouw website!

Het onderhouden van jouw website

Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren een bedrijf runt, het hebben van een website is tegenwoordig niet meer weg te denken voor het behalen van succes met je onderneming. Je website fungeert als digitale visitekaartje of leadmachine van je bedrijf en is vaak de eerste indruk die potentiƫle klanten van je krijgen. Om die reden is het onderhouden van je website of webshops net zo belangrijk als het ontwikkelen ervan.

Waarom Website Onderhoud Belangrijk Is

 1. Optimale Prestaties:
  Door je website maandelijks te onderhouden, kun je ervoor zorgen dat deze soepel en snel blijft werken. Snelle laadtijden zijn erg belangrijk, aangezien bezoekers een trage website vaak verlaten voordat ze zelfs maar de kans hebben gehad om de inhoud te bekijken.
 2. Veiligheid:
  Website onderhoud helpt bij het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen. Dit is vooral belangrijk omdat malware en hackers tegenwoordig steeds actiever zijn en steeds slimmer worden in het omzeilen van de beveiliging. 
 3. SEO Voordelen:
  Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die up-to-date zijn en regelmatig worden bijgewerkt. Door je website bij te houden, kun je je SEO-prestaties verhogen en beter worden gevonden in de zoekresultaten. Crads hebt je ook graag verder met het online vindbaar maken van jouw websites of webshop door middel van SEO of SEA

Tips voor Effectief Website Onderhoud

 1. Controleer en Vernieuw Inhoud: Zorg ervoor dat alle informatie op je website up-to-date is. Verouderde info kan invloed hebben op de geloofwaardigheid van jouw business.
 2. Los Dode Links Op: Gebroken of dode links kunnen frustrerend zijn voor bezoekers. Controleer regelmatig of alle links nog werken en repareer ze indien nodig.
 3. Beveiligingsupdates: Houd je website en alle plugins of extensies up-to-date om kwetsbaarheden te minimaliseren.
 4. Back-ups: Maak maandelijks back-ups van je website om gegevensverlies te voorkomen in geval van een probleem.
 5. Snelheidsoptimalisatie: Verbeter de laadsnelheid van je website door afbeeldingen te optimaliseren, onnodige data te verwijderen en gebruik te maken van een snelle webhostingdienst.

Laat je website onderhouden door Crads!

Het onderhouden van een website kan veel tijd in beslag nemen zijn, vooral als je niet over de nodige technische kennis en vaardigheden beschikt. In dat geval kan het verstandig zijn om je website onderhoud uit te besteden aan professionals. Crads helpt je graag verder met het maandelijks onderhouden van je website. Zo ligt jouw website er altijd tip en top uit en houd jij meer tijd over voor het voeren van je business. 

Hosten van je website

Naast het goed onderhouden van je website is een degelijke hosting van je website ook van cruciaal belang. De hosting van je website heeft namelijk enorm veel invloed op de laadsnelheid en beveiliging van je website. 2 erg belangrijke aspecten als het gaat over het online vindbaar maken van jouw bedrijf. Crads zorgt ervoor dat jou WordPress website een supersnelle hosting heeft met servers direct uit Nederland. 

Ben je benieuwd naar de kosten van het onderhouden en hosten van jouw website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom erachter hoe we jouw verder kunnen helpen met het onderhouden van je website!

Onze laatste nieuws

Hoe snel werkt SEO? Een Realistische Kijk op Zoekmachine Optimalisatie

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid (SEO)

Conversie webshop verhogen! 5 tips voor meer conversie op jouw webshop.

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

De 10 meest voorkomende SEO-Fouten

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Hoe snel werkt SEO? Een Realistische Kijk op Zoekmachine Optimalisatie

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid (SEO)

Conversie webshop verhogen! 5 tips voor meer conversie op jouw webshop.

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

De 10 meest voorkomende SEO-Fouten

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid