Apple Ambulance

Het totaal plaatje voor een uniek telecom bedrijf

Website ontwikkeling Apple Ambulance

Website ontwikkeling

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Overige marketing

Overige marketing

klantvraag

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Oplossing

Apple ambulance kwam met Crads in contact voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Dit is dan ook het eerste project wat is voltooid. En het resultaat mag er zijn! een moderne website die duidelijk weergeeft wat het bedrijf doet en sterk is gekoppeld aan de stijl van Apple ambulance. Door de tevredenheid van de samenwerking zal Crads zich vaker gaan inzetten voor Apple ambulance. Dit wordt gedaan door het optimaliseren van de SEO en Apple ambulance te ondersteunen met aanvragen op grafisch gebied. Een sterke partner voor een lange termijn samenwerking!

Online campagnes met resultaat

Online campagnes met resultaat

Na de ontwikkeling van de website voor Apple ambulance is er een actief partnership ontstaan. Crads ondersteund en adviseert Apple ambulance op de volledige marketing, met als doel: Bedrijfsgroei voor de unieke telefoon reparatie start-up. Zo wordt dit doel bereikt: Er is een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd in de telefoon reparatie branche om zo achter de meest relevante zoekwoorden te komen waar Apple ambulance op wil scoren. Vervolgens is hiermee de volledige SEO ingesteld op basis van de 3 pijlers content, techniek en autoriteit. Dit zorgt voor een optimale indexering door Google en resulteert in meer organisch verkeer naar de website. Na de inrichting van de SEO zijn er SEA campagnes opgezet. Dit om het aantal reparaties van Apple ambulance te laten groeien. Er wordt ingezet op zoekwoorden zoals telefoon laten maken en telefoon reparatie in een specifiek geografisch gebied. Vervolgens land de campagne op de website en is het doel om direct een afspraak in te plannen met Apple ambulance door middel van een WhatsApp bericht of telefonisch contact. De campagnes zorgen voor maandelijks 30+ extra potentiƫle klanten voor Apple ambulance. Benieuwd hoe SEO en SEA voor jouw webshop of website kan worden ingezet? Lees er meer over op onze pagina over online vindbaarheid of kom direct met ons in contact.

Het resultaat

Waar wij het voor doen!

300%

Meer website bezoekers

WOW!

Een unieke en opvallende website

Actieve partner

Voor on- en off-line marketing

Website laten maken voor Apple Ambulance

Overige marketing

Design reclamebord

Design social templates

Onze laatste projecten

Unieke

bedrijfsidentiteit

Focus Bewust

Website ontwikkeling + Overige marketing

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid

Unieke

bedrijfsidentiteit

Focus Bewust

Website ontwikkeling + Overige marketing

Conversie

Als focus

Zofia Rose

Webshop ontwikkeling

230+

Maandelijkse leads

Saltax

Online vindbaarheid