Websites

Jouw bedrijf online laten   uitblinken?

Een gemakkelijke website die volledig inspeelt op de wensen en behoeftes van je klanten? Bij webdesign bureau Crads maken wij volledig gepersonaliseerde websites met het bekende systeem WordPress.

We zorgen ervoor dat een website gemaakt door Crads een echte eye catcher is en opvalt tussen de concurrentie. Dit doen we met behulp van de tools Elementor, Crocoblock en uiteraard onze creativiteit. Jouw wensen en behoeftes staan hierbij centraal. We visualiseren jou idee tot een concreet ontwerp waar je tevreden over bent. Vervolgens verwerken we dit ontwerp tot jouw eigen website. De kosten van een website van Crads zijn erg afhankelijk van het project. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Ook hosten en onderhouden wij jouw website graag. Wist je al dat we na het maken van een website je kunnen ondersteunen met je marketingactiviteiten? Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hieronder onze roadmap.

Onze aanpak van  begin tot eind.

Vaststellen klantbehoeften
Wat zijn jouw wensen en behoeftes? Dat is het eerste wat wij zullen vragen. We gaan in gesprek met je om inzicht te krijgen in de markt en om jouw wensen en behoeftes voor de website te achterhalen.
On boarding
Als wij een helder beeld hebben van wat jij als klant wilt, gaan we het proces opzetten en de gegevens verzamelen die wij nodig hebben van start te gaan. Tevens krijg je van ons de inlog gegevens voor het dashboard zodat jij van alles op de hoogte blijft.
Design
We visualiseren de gedachtes van de website tot een concreet ontwerp. Dit leggen we aan je voor zodat jij feedback kan geven. De gegeven feedback wordt verwerkt en het definitieve ontwerp wordt vervolgens vastgesteld. Voor het maken van het design van de website gebruiken wij het professionele programma Adobe XD.
Ontwikkeling
Het design is op en top en je kan niet meer wachten tot de website klaar is. Wij gaan aan de slag om dat werkelijkheid te maken. Het design wordt uitgewerkt in WordPress en met Elementor en Crocoblock zorgen wij ervoor dat jij een website krijgt waar andere jaloers van worden.
Prototype
Om er zeker van te zijn dat jouw website waterdicht is laten wij hem grondig testen door ons test team.
Lancering
Je bent tevreden over het resultaat en de website gaat online. Yes!
Onderhoud, hosting en support
Om ervoor te zorgen dat jouw website op en top blijft kunnen we deze onderhouden en hosten. Ook helpen we je graag extra klanten te werven naar je website door bijvoorbeeld Social media. Scheelt jou weer een hoop werk!

Bekijk onze andere projecten.

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.

Cosycakes is een bedrijf in regio Veldhoven dat gespecialiseerd is in het maken van taarten voor allerlei gelegenheden.

Benieuwd wat wij
voor je kunnen betekenen?

Neem

met ons op.