Webshops

Creëer meer omzet met  een unieke webshop.

Jouw producten online aanbieden? Dat is zeker geen slecht idee. Speel optimaal in op de wensen en behoeftes van jouw klanten en zorg ervoor dat zij altijd bij je kunnen shoppen via jouw webshop van Crads.

Wij bouwen webshops met het bekende systeem WooCommerce dat werkt via WordPress. Samen met dit systeem zorgen wij ervoor dat de bediening aan de achterkant van jouw webshop een fluitje van een cent wordt. Binnen een paar klikken heb jij zo de bestellingen verstuurd. Handig toch?

Ook hosten en onderhouden wij jouw webshop graag zodat deze altijd up to date blijft. En wist je ook al dat we na het maken van een webshop je kunnen ondersteunen met je marketingactiviteiten? Wil je meer weten over de mogelijkheden van een webshop? Neem contact met ons op!

Onze aanpak van begin tot eind.

Vastellen klantbehoeften
Wat zijn jouw behoeften en wensen? Dat is het eerste wat wij zullen vragen. We gaan in gesprek met je om inzicht te krijgen in de markt en om jouw wensen en behoeftes voor de webshop te achterhalen.
On boarding
Als wij een helder beeld hebben van wat jij als klant wilt, gaan we het proces opzetten en de gegevens verzamelen die wij nodig hebben om van start te gaan. Tevens krijg je van ons de inlog gegevens voor het dashboard zodat jij van alles op de hoogte blijft.
Design
We visualiseren de gedachtes van de webshop tot een concreet ontwerp. Dit leggen we aan je voor zodat jij feedback kan geven. De gegeven feedback wordt verwerkt en het definitieve ontwerp wordt vervolgens vastgesteld. Voor het maken van onze designs gebruiken wij het professionele programma Adobe XD.
Ontwikkeling
Het design is op en top en je kan niet meer wachten tot de webshop klaar is. Wij gaan aan de slag om dat werkelijkheid te maken. Het design wordt uitgewerkt in WordPress en met Elementor en Crocoblock zorgen wij ervoor dat jij een webshop krijgt waar andere jaloers van worden.
Prototype
Om er zeker van te zijn dat jouw webshop waterdicht is laten wij hem grondig testen door ons test team.
Lancering
Je bent tevreden over het resultaat en de webshop gaat online. Yes!
Onderhoud, hosting en support
Om ervoor te zorgen dat jouw webshop op en top blijft kunnen we deze onderhouden en hosten. Ook helpen we je graag extra klanten te trekken naar je website door bijvoorbeeld Social media. Scheelt jouw weer een hoop werk!

Bekijk onze andere projecten.

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Benieuwd wat wij
voor je kunnen betekenen?

Neem

met ons op.