Social media marketing

Bereik jouw Doelgroep.

Naamsbekendheid vergroten? Meer verkopen genereren? Of het onderhouden van klantrelaties? Wat je doel ook is wij helpen bij Crads graag mee om dat te bereiken via Social media marketing.

Heb jij te weinig tijd en kennis om jouw doelgroep te bereiken via Instagram of Facebook? Laat het aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jij er niet meer naar om hoeft te kijken, handig toch? Ben je benieuwd hoe wij het aanpakken als we jouw social media zullen beheren? Lees hieronder dan verder.

Onze aanpak van  begin tot eind.

Formuleren doelstelling
De eerste stap is het formuleren van de doelstelling. Wat wil je bereiken? Dit kan bijvoorbeeld zijn het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van meer verkopen of het onderhouden van je klant relaties.
Doelgroep bepalen
Zodra de doelstellingen helder zijn is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is wat hun behoeftes zijn en op welke kanalen ze te vinden zijn. Door deze informatie in kaart te brengen kan het marketingplan optimaal afgestemd worden op de doelgroep.
Sfeerimpressie
We ontwikkelen een sfeerimpressie en maken een design van de posts. We kiezen de juiste kleuren, lettertypes en stijl die passend zijn bij jouw bedrijfsimago.
Ontwikkelen van het contentplan
Wat gaan we delen, via welke kanalen en wanneer? Dat wordt vastgesteld in het contentplan.
Posten
Wij posten de post volgens de afgesproken tijden, die besproken zijn in het contentplan. Hierdoor hoef jij er niet meer naar om te kijken, handig toch?
Analyseren en optimaliseren
Worden de gewenste doelen behaald? Dan zijn we goed op weg en zullen wij ons best doen om nog meer resultaat te behalen. Zijn de gewenste doelen nog niet behaald? Dan zullen wij er alles aan doen om dit te veranderen. We onderzoeken waar het probleem zit en lossen dit zo snel mogelijk op.

Bekijk onze andere projecten.

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.

Cosycakes is een bedrijf in regio Veldhoven dat gespecialiseerd is in het maken van taarten voor allerlei gelegenheden.

Benieuwd wat wij
voor je kunnen betekenen?

Neem

met ons op.