Social media marketing

Bereik jouw Doelgroep.

Naamsbekendheid vergroten? Meer verkopen genereren? Of het onderhouden van klantrelaties? Wat je doel ook is wij helpen bij Crads graag mee om dat te bereiken via Social media marketing.

Heb jij te weinig tijd en kennis om jouw doelgroep te bereiken via Instagram of Facebook? Laat het aan ons over! Wij zorgen ervoor dat jij er niet meer naar om hoeft te kijken, handig toch? Ben je benieuwd hoe wij het aanpakken als we jouw social media zullen beheren? Lees hieronder dan verder.

Onze aanpak van  begin tot eind.

Formuleren doelstelling
De eerste stap is het formuleren van de doelstelling. Wat wil je bereiken? Dit kan bijvoorbeeld zijn het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van meer verkopen of het onderhouden van je klant relaties.
Doelgroep bepalen
Zodra de doelstellingen helder zijn is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is wat hun behoeftes zijn en op welke kanalen ze te vinden zijn. Door deze informatie in kaart te brengen kan het marketingplan optimaal afgestemd worden op de doelgroep.
Sfeerimpressie
We ontwikkelen een sfeerimpressie en maken een design van de posts. We kiezen de juiste kleuren, lettertypes en stijl die passend zijn bij jouw bedrijfsimago.
Ontwikkelen van het contentplan
Wat gaan we delen, via welke kanalen en wanneer? Dat wordt vastgesteld in het contentplan.
Posten
Wij posten de post volgens de afgesproken tijden, die besproken zijn in het contentplan. Hierdoor hoef jij er niet meer naar om te kijken, handig toch?
Analyseren en optimaliseren
Worden de gewenste doelen behaald? Dan zijn we goed op weg en zullen wij ons best doen om nog meer resultaat te behalen. Zijn de gewenste doelen nog niet behaald? Dan zullen wij er alles aan doen om dit te veranderen. We onderzoeken waar het probleem zit en lossen dit zo snel mogelijk op.

Bekijk onze andere projecten.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

 

 

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde.

Benieuwd wat wij
voor je kunnen betekenen?

Neem

met ons op.