W3 Best

Website

bouwadviesbureau W3 Best

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie. W3 vond het tijd om zijn online bedrijfsidentiteit een make over te geven. Via deze manier zijn W3 en Crads met elkaar in contact gekomen.

Een belangrijke wens van W3 was dat de nieuwe site duidelijk moest zijn en eenvoud moest uitstralen. Dit heeft Crads verwerkt door een website te ontwikkelen waarbij alles duidelijk in een pagina naar voren komt . Als eerste wordt er in een oogopslag duidelijk gemaakt wat voor soort diensten W3 allemaal aanbied, vervolgens wie W3 is en waarvoor hij staat, Daarna de projecten van w3 (waarbij een optie is om meerde projecten te bekijken), en tot slot de contact gegevens zodat klanten W3 gemakkelijk kunnen bereiken. Door alle informatie op een pagina te verwerken wordt de wens tot eenvoud en duidelijkheid op de site vervuld!

Wat is uniek aan  de webshop?

Alle informatie op 1 Pagina

Het gehele bedrijf duidelijk gemaakt door slechts gebruik te maken van 1 pagina.

Slimme filters

Een systeem waarbij de projecten gemakkelijk kunnen worden gefilterd.

Gepersonaliseerd design

Een uniek design dat het bouwkundig bedrijf van W3 goed visualiseert.

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.