W3 Best

Website

bouwadviesbureau W3 Best

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie. W3 vond het tijd om zijn online bedrijfsidentiteit een make over te geven. Via deze manier zijn W3 en Crads met elkaar in contact gekomen.

Een belangrijke wens van W3 was dat de nieuwe site duidelijk moest zijn en eenvoud moest uitstralen. Dit heeft Crads verwerkt door een website te ontwikkelen waarbij alles duidelijk in een pagina naar voren komt . Als eerste wordt er in een oogopslag duidelijk gemaakt wat voor soort diensten W3 allemaal aanbied, vervolgens wie W3 is en waarvoor hij staat, Daarna de projecten van w3 (waarbij een optie is om meerde projecten te bekijken), en tot slot de contact gegevens zodat klanten W3 gemakkelijk kunnen bereiken. Door alle informatie op een pagina te verwerken wordt de wens tot eenvoud en duidelijkheid op de site vervuld!

Wat is uniek aan  de webshop?

Alle informatie op 1 Pagina

Het gehele bedrijf duidelijk gemaakt door slechts gebruik te maken van 1 pagina.

Slimme filters

Een systeem waarbij de projecten gemakkelijk kunnen worden gefilterd.

Gepersonaliseerd design

Een uniek design dat het bouwkundig bedrijf van W3 goed visualiseert.

Bekijk onze andere projecten

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.