Maicura

Website

Zorg voor jezelf en voor anderen

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant Maicura een boom in de wereld waar dit hard nodig is. Maicura, dat op dit moment zijn assortiment op Bol.com aanbiedt, wilde graag uitbreiden naar een website om daar zijn klanten te ontvangen.

De website is gemaakt om uitleg te geven over hoe de bomen worden geplant en waar de bomen worden geplant. Maicura wil hierbij graag meer duidelijkheid bieden aan de klant over de duurzame uitvoeringen na de aankoop. Op deze manier hoop Maicura een community op te bouwen om zo nog meer bomen te kunnen planten.

Een belangrijke wens van Maicura was dat de website eenvoudig moest zijn. Maicura wil graag rust en duidelijkheid uitstralen. Ook heeft Maicura toekomstplannen voor een webshop. Dit zal makkelijk uitvoerbaar zijn wanneer Maicura de volgende stap gaat zetten.

Wat is uniek aan  de website?

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de wensen en behoeftes van Willeke.

Link naar webshop

De website wordt gelinkt naar het assortiment op bol.com

Dynamische header

Een bewegend menu wanneer je naar beneden scrolt

Zelf aanpasbaar

Aantal dingen als het aantal bomen is zelf aanpasbaar voor de beheerder

Bekijk onze andere projecten

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.