Maicura

Website

Zorg voor jezelf en voor anderen

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant Maicura een boom in de wereld waar dit hard nodig is. Maicura, dat op dit moment zijn assortiment op Bol.com aanbiedt, wilde graag uitbreiden naar een website om daar zijn klanten te ontvangen.

De website is gemaakt om uitleg te geven over hoe de bomen worden geplant en waar de bomen worden geplant. Maicura wil hierbij graag meer duidelijkheid bieden aan de klant over de duurzame uitvoeringen na de aankoop. Op deze manier hoop Maicura een community op te bouwen om zo nog meer bomen te kunnen planten.

Een belangrijke wens van Maicura was dat de website eenvoudig moest zijn. Maicura wil graag rust en duidelijkheid uitstralen. Ook heeft Maicura toekomstplannen voor een webshop. Dit zal makkelijk uitvoerbaar zijn wanneer Maicura de volgende stap gaat zetten.

Wat is uniek aan  de website?

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de wensen en behoeftes van Willeke.

Link naar webshop

De website wordt gelinkt naar het assortiment op bol.com

Dynamische header

Een bewegend menu wanneer je naar beneden scrolt

Zelf aanpasbaar

Aantal dingen als het aantal bomen is zelf aanpasbaar voor de beheerder

Bekijk onze andere projecten

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

 

 

Whitesmile is een tandartspraktijk in Veldhoven dat zich beschikbaar stelt op alle facetten op het gebied van tandheelkunde.