Maicura

Website

Zorg voor jezelf en voor anderen

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant Maicura een boom in de wereld waar dit hard nodig is. Maicura, dat op dit moment zijn assortiment op Bol.com aanbiedt, wilde graag uitbreiden naar een website om daar zijn klanten te ontvangen.

De website is gemaakt om uitleg te geven over hoe de bomen worden geplant en waar de bomen worden geplant. Maicura wil hierbij graag meer duidelijkheid bieden aan de klant over de duurzame uitvoeringen na de aankoop. Op deze manier hoop Maicura een community op te bouwen om zo nog meer bomen te kunnen planten.

Een belangrijke wens van Maicura was dat de website eenvoudig moest zijn. Maicura wil graag rust en duidelijkheid uitstralen. Ook heeft Maicura toekomstplannen voor een webshop. Dit zal makkelijk uitvoerbaar zijn wanneer Maicura de volgende stap gaat zetten.

Wat is uniek aan  de website?

Volledig gepersonaliseerd design

Een uniek design volledig gepersonaliseerd op de wensen en behoeftes van Willeke.

Link naar webshop

De website wordt gelinkt naar het assortiment op bol.com

Dynamische header

Een bewegend menu wanneer je naar beneden scrolt

Zelf aanpasbaar

Aantal dingen als het aantal bomen is zelf aanpasbaar voor de beheerder

Bekijk onze andere projecten

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.

Cosycakes is een bedrijf in regio Veldhoven dat gespecialiseerd is in het maken van taarten voor allerlei gelegenheden.