Hoera kinderschoenen

Webshop

HOERA! Kinderschoenen  Specialist

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires. Tegenwoordig shoppen steeds meer mensen online. Ook de eigenaresse van Hoerakinderschoenen zag dit in en wilde inspelen op deze opkomende klant behoefte. Via deze gedachte is ze terecht gekomen bij Crads

Voor Hoerakinderschoenen hebben wij een volledige webshop opgestart die past bij de vrolijke en kleurrijke huisstijl van het bedrijf. De webshop bevat ongeveer 500 producten, en is volledig gekoppeld aan het kassasysteem dat in de winkel van hoerakinderschoenen wordt gebruikt. Hierdoor heeft hoerakinderschoenen altijd een goed het overzicht over haar voorraad. Ook voor de klanten is de webshop ideaal, zij kunnen namelijk de producten vergelijken, producten toevoegen als favorieten en een account maken.

Wat is uniek aan  de webshop?

Volledig gepersonaliseerd design

Het logo van hoerakinderschoenen straalt vrolijkheid uit. Deze uitstraling hebben wij gekoppeld aan het gepersonaliseerde design van de webshop.

Klant accounts

De bezoekers van hoerakinderschoenen kunnen een eigen account aanmaken op de webshop. Dit maakt het gemakkelijker om producten te vergelijken en favorieten toe te voegen.

Synchronisch voorraadsysteem

Een voorraadsysteem dat volledig synchroon loopt met de voorraad in de winkel.

Verschillende verzendmogelijkheden

Hoerakinderschoenen wou de mogelijkheid hebben om via PostNL en DHL de bestellingen te kunnen verzenden. De klant kan dit bij het afrekenen van de producten zelf kiezen.

Bekijk onze andere projecten

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.

Jouw Festival Vervoer is een startup bedrijf uit Eindhoven dat zich bezig houdt met het organiseren en verzorgen van busreizen voor festivalgangers die zorgeloos naar hun favoriete festival willen.

Maicura is een E-commerce bedrijf dat zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Bij elke aankoop of review bij Maicura plant maicura een boom in de wereld.

W3 is een Bouwadvies bureau dat gespecialiseerd is in bouwkundig advies en tekenwerk, Bouwbesluit en BENG en brandpreventie.

Salonwilleke is een high end schoonheidssalon in Geldrop dat verschillende soorten schoonheidsbehandelingen aanbiedt en producten daarvoor.

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires.