Hoera kinderschoenen

Webshop

HOERA! Kinderschoenen  Specialist

Hoerakinderschoenen is een kinderschoenen winkel in Veldhoven die vooruitstrevend is op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires. Tegenwoordig shoppen steeds meer mensen online. Ook de eigenaresse van Hoerakinderschoenen zag dit in en wilde inspelen op deze opkomende klant behoefte. Via deze gedachte is ze terecht gekomen bij Crads

Voor Hoerakinderschoenen hebben wij een volledige webshop opgestart die past bij de vrolijke en kleurrijke huisstijl van het bedrijf. De webshop bevat ongeveer 500 producten, en is volledig gekoppeld aan het kassasysteem dat in de winkel van hoerakinderschoenen wordt gebruikt. Hierdoor heeft hoerakinderschoenen altijd een goed het overzicht over haar voorraad. Ook voor de klanten is de webshop ideaal, zij kunnen namelijk de producten vergelijken, producten toevoegen als favorieten en een account maken.

Wat is uniek aan  de webshop?

Volledig gepersonaliseerd design

Het logo van hoerakinderschoenen straalt vrolijkheid uit. Deze uitstraling hebben wij gekoppeld aan het gepersonaliseerde design van de webshop.

Klant accounts

De bezoekers van hoerakinderschoenen kunnen een eigen account aanmaken op de webshop. Dit maakt het gemakkelijker om producten te vergelijken en favorieten toe te voegen.

Synchronisch voorraadsysteem

Een voorraadsysteem dat volledig synchroon loopt met de voorraad in de winkel.

Verschillende verzendmogelijkheden

Hoerakinderschoenen wou de mogelijkheid hebben om via PostNL en DHL de bestellingen te kunnen verzenden. De klant kan dit bij het afrekenen van de producten zelf kiezen.

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.