Finn Smeeman

Grafisch design

Finn Smeeman

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Wij van Crads hebben samen met Finn Smeeman gekeken hoe we dit konden verwerken in de ontwikkeling van de totale bedrijfsidentiteit. Het resultaat mag er zijn! Zo komen door middel van de hartslag en dumbell icons de Health & Sport gedeeltes goed naar voren en hebben we dit versterkt met de groene kleur dat “Healthy” uitstraalt.

 

Wat is uniek aan het ontwerp?

Icon grafisch

Een icon grafisch logo dat in een oogopslag uitbeeld waar het bedrijf voor staat.

Gepersonaliseerd

Een identiteit volledig ontwikkeld op de basis van de wensen van Finn

Brandbook

Een overzichtelijk brandbook om de richtlijnen van het merk altijd te kunnen aanhouden.

Sportief en chique

Een sportieve maar ook chique uitstraling

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.