CaaS Digital

Website

CaaS - Consultancy as a Service

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software. Worden meerdere stappen in het proces geautomatiseerd. Een ideale oplossing voor de branche om meer tijd voor de primaire werkzamen te creëren.

De website is samen met de eigenaar volledig op maat gemaakt. Tijdens het proces is er goed gekeken om een geheel te maken met de kleuren en de illustraties. Dit maakt de website erg consistent, wat leid naar een overzichtelijke en rustige website. Ook wordt de digitalisering goed geuit in de website. Zo is er een koppeling gemaakt met Calendly om zo een eventuele adviesgesprek erg toegankelijk te maken.

Wat is uniek aan de website?

Uniek design

Een volledig gepersonaliseerd design gebaseerd op de behoefte van de klant

Illustratie geheel

Een bepaalde gepersonaliseerde stijl in de illustraties

Calendly koppeling

Digitale afspraken systeem met koppeling van de persoonlijke agenda

Responive design

De website is zichtbaar op desktop (elke grote), tablet en mobiel

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.