Briljantinhuis

Webshop, Grafisch design

Altijd de briljante keuze! Briljantinhuis.nl

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels. Bij Briljantinhuis weten ze als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste tegel te kiezen voor je woonkamer. Daarom biedt Briljantinhuis de mogelijkheid aan om jouw gewenste tegel met een VR bril in jouw eigen woonkamer te bekijken, gaaf toch!

Buiten de VR mogelijkheden bij Briljantinhuis is het ook mogelijk om via de slimme webshop jouw perfecte tegel uit te kiezen. Door het filter systeem in het assortiment van de webshop wordt de keuze zo makkelijk mogelijk gemaakt!

Crads heeft samen met de eigenaren van Briljantinhuis het volledige merk ontwikkeld. Het logo, de huisstijl, de merk identiteit en natuurlijk de unieke webshop! De webshop is zo ingericht dat via de backhand het gemakkelijk is om het assortiment aan te vullen of te wijzigen, handig he?

Wat maakt Briljantinhuis uniek?

Filter systeem

Door het filter systeem dat toegepast is op het assortiment van de webshop kan de klant gemakkelijk de perfecte tegel uitkiezen.

Volledig gepersonaliseerd design

Het design is volledig gepersonaliseerd om de webshop de luxe en exclusieve uitstraling te geven die past bij het merk.

Effecten en animaties

De webshop zit vol met mooie effecten en animaties. Hierdoor krijgt de klant echt de moderne en exclusieve uitstraling.

Geïntegreerde VR mogelijkheden

Omdat Briljantinhuis de mogelijkheid heeft om producten via een VR bril aan te bieden is er een VR voorproefje verwerkt in de site.

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.