Briljantinhuis

Webshop, Grafisch design

Altijd de briljante keuze! Briljantinhuis.nl

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels. Bij Briljantinhuis weten ze als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste tegel te kiezen voor je woonkamer. Daarom biedt Briljantinhuis de mogelijkheid aan om jouw gewenste tegel met een VR bril in jouw eigen woonkamer te bekijken, gaaf toch!

Buiten de VR mogelijkheden bij Briljantinhuis is het ook mogelijk om via de slimme webshop jouw perfecte tegel uit te kiezen. Door het filter systeem in het assortiment van de webshop wordt de keuze zo makkelijk mogelijk gemaakt!

Crads heeft samen met de eigenaren van Briljantinhuis het volledige merk ontwikkeld. Het logo, de huisstijl, de merk identiteit en natuurlijk de unieke webshop! De webshop is zo ingericht dat via de backhand het gemakkelijk is om het assortiment aan te vullen of te wijzigen, handig he?

Wat maakt Briljantinhuis uniek?

Filter systeem

Door het filter systeem dat toegepast is op het assortiment van de webshop kan de klant gemakkelijk de perfecte tegel uitkiezen.

Volledig gepersonaliseerd design

Het design is volledig gepersonaliseerd om de webshop de luxe en exclusieve uitstraling te geven die past bij het merk.

Effecten en animaties

De webshop zit vol met mooie effecten en animaties. Hierdoor krijgt de klant echt de moderne en exclusieve uitstraling.

Geïntegreerde VR mogelijkheden

Omdat Briljantinhuis de mogelijkheid heeft om producten via een VR bril aan te bieden is er een VR voorproefje verwerkt in de site.

Bekijk onze andere projecten

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.

Nes aan de Amstel is een natuurrijk dorp in de gemeente Amstelveen. In de dorpsraad was er de behoefte om een innovatief digitaal participatie platform te ontwikkelen waar alle uitingen, nieuws en updates over het dorp kunnen worden geplaatst.

Briljantinhuis.nl is een start up webshop die het makkelijk maakt om een keuze te maken voor de mooiste woonkamer tegels.

Hypedpair is een startende onderneming in de regio Veldhoven die zich bezig houdt met het verkopen van exclusieve sneakers.