Aj-sports

Webshop, Online Marketing

AJ-sports Sport artikelen

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd. De producten zijn volledig gericht op de sport en fitness branche.

De volledig op maat gemaakte webshop is samengesteld op basis van de behoeftes van de klant. Ook is er goed nagedacht over de structuur van de webshop om zo op SEO gebied ook optimaal te scoren. Aj-sports is een toekomst gericht bedrijf dat graag langdurig gebruik wilt maken van de webshop.

Omdat Aj-sports op Bol.com blijft verkopen is er een voorraad koppeling gemaakt met de webshop en het verkoopplatform Bol.com. Hierdoor loopt de verkoop synchrone en worden er in de logistiek en administratie geen fouten gemaakt

SEO inrichting

Voor Aj-sports is ook de volledige SEO ingericht. Op basis van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek in de producten, concurrenten en branche is de website (content) volledig aangepast. De belangrijkste zoekwoorden zijn verwerkt in de nieuwe toegevoegde content. Ook is de snelheid en de techniek van de website verbeterd om zo optimaal resultaat te behalen in de SEO.

 

Uniek design

Een volledig uniek design gebaseerd op de wensen en behoefte van Apple ambulance.

SEO

Door de SEO basis is het erg sterk ingericht voor in de toekomst

WOOSA koppeling

WOOSa zorgt ervoor dat de voorraad van de webshop en van bol.com samen goed verloopt

Chat functie

Unieke chat functie om klanten direct verder te helpen.

Bekijk onze andere projecten

Aj-sports is een professioneel E-commerce bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en beweging in Nederland. Doordat Aj-sports uit hun jasje groeide op het verkoopplatform Bol.com. Is er een volledig op maat gemaakte webshop gebouwd.

CaaS Digital is een opkomend bedrijf dat een digitale oplossing biedt om de dienstverlening online aan te bieden en het proces tussen klant en bedrijf te digitaliseren. Door middel van een handige en technische software.

 

Finn Smeeman health & sport coach is een startend bedrijf dat zich focust op de gezondheid van de cliënt. Samenwerken naar een betere levensstijl door voeding en beweging staat bij Finn Smeeman Health &sport coach centraal.

Fietsend naar het eetcafé De Fiets in Zoutelande. Het heerlijke eetcafé in Zoutelande heeft ons gevraagd om hun volledige website te vernieuwen met de mogelijkheid om een tafeltje te reserveren.

 

Het snelgroeiende bedrijf Apple Ambulance repareert jouw device waar en wanneer jij wilt. De telefoon reparaties zijn van hoge kwaliteit en ontzettend snel. Naast de normale reparatie service, heb je ook de mogelijkheid om Apple Ambulance naar je toe te laten komen voor een nog snellere service.

Voor een oorlog archief over de partizanen van Hoogeloon waarbij Gerritx Beex een hoofdrol had, was er de wens vanuit de familie van de heer Beex om dit archief online ten toon te stellen.